Posjet kazališne amaterske družbe iz Kutine i Gline Domu za starije osobe Glina

111

Nedavno je u  Domu za starije osobe Glina gostovala kazališna amaterska družba “Beskućnici” iz Kutine i dramska sekcija Udruge umirovljenika iz Gline.

Pred brojnom publikom glumci amateri izveli su pet scena. Kazališna amaterska družba iz Kutine izvela je dva igrokaza: “Udruga sitnih lopova” i “Saobraćajka u susjedstvu”.

Dramska sekcija umirovljenika iz Gline izvela je igrokaz pod nazivom” Savjesni pacijent”.

Dramska sekcija korisnika Doma za starije osobe Glina također je   izvela dva igrokaza pod nazivom ” Invalidska komisija” i “U čekaonici”.

Kako su korisnici i djelatnici izmješteni u Lječilište u Topuskom scenski igrokaz je izveden  u prostorijama hotela Top -Termi Topusko. U publici su se pridružili i dragi gosti korisnici Doma za starije i nemoćne Petrinja u pratnji radne terapeutice, glavne sestre i fizioterapeuta. Korisnici su s velikim zanimanjem pratili predstavu i velikim aplauzom ispratili izvođače. Svi su pohvalili izvedbu za koju su istaknuli da im je još draža jer obrađuje teme koje su njima bliske, a izvođači su starije osobe koje većinom i sami prepoznaju.

Korisnici su ujedno i proslavili rođendane uz zvuke harmonike, tortu i poklone.

Ravnateljica Doma Renata Tominović- Ceković zahvalila se članovima dramske skupine Udruge umirovljenika Kutine i Gline na sjajnoj izvedbi kojom su obradovali i nasmijali korisnike Doma Glina i Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja te istaknula kako planiraju nastaviti suradnju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime