Pravila Igre otkrili svoj ‘Lijek za besane noći’

422

Pravo glazbeno osvježenje zavodljive petorke Pravila Igre od danas je službeno i u radijskom eteru. Nakon debitantskog singla ‘Nebo na mojoj strani’ novi ljetni adut itekako je spreman.

‘Lijek za besane noći’ kreće u osvajanje cijele regije, a kako mnogi već sada prognoziraju, pred nama je još jedan hit ove zanimljive petorke.

“Novi singl ‘Lijek za besane noći’ priča je o nesretnoj ljubavi, o mladiću koji pati za svojom bivšom djevojkom, nemirno spava, stalno misli na nju i želi jednostavno pronaći lijek za besane noći. Pjesma ‘govori o dubokim i snažnim emocijama koje čovjeka pogode kada osjeti tamnu stranu ljubavi.”, zaključili su dečki iz banda!

Obzirom su svi mladi i zgodni ne sumnjamo kako će dečki pronaći pravi lijek za ljubavne jade i ljetne besane noći.

Novi singl ponovno potpisuje Miro Buljan kao autor glazbe, aranžmana i produkcije dok je tekst zajedničko djelo Sonje i Mire Buljana.

“Veseli me naš novi singl. Band Pravila Igre definitivno stvara neka nova “pravila igre” a u kojima oni plivaju kao riba u vodi. Uvjeren sam da će novi singl prvo ponoviti a potom nadmašiti uspjeh prethodne skladbe ‘Nebo na mojoj strani’. Band je postigao jednu interesantnu glazbeno-sviračku progresivnost i vrlo moderan pristup a opet se skladba lako pamti i lijepi za dušu. Definitivno nešto – novo, a dobro.” – kazao je ovom prigodom Miro Buljan.

Foto: Filip Dizdar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here