Predsjednica Republike boravi u Zagrebačkoj županiji

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović od 23. do 25. siječnja boravit će u Zagrebačkoj županiji.

1046

Nakon posjeta i obilaska devetnaest hrvatskih županija tijekom protekle četiri godine, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović od 23. do 25. siječnja boravit će u Zagrebačkoj županiji, priopćio je Ured predsjednice.

U sjedištu Županije (u Ulici grada Vukovara u Zagrebu), predsjednica Grabar-Kitarović održat će u srijedu, 23. siječnja sastanak sa županom Stjepanom Kožićem, predsjednikom Županijske skupštine Damirom Mikuljanom, zamjenicima i pročelnicima upravnih odjela, te saborskim zastupnicima. Nakon sastanka u Zagrebu, Predsjednica će posjetiti gradove Zaprešić i Samobor, te općinu Brdovec.

Sastankom s gradonačelnicima gradova Velike Gorice i Jastrebarskog, te s načelnicima općina Kravarsko, Orle, Pokupsko, Krašić, Pisarovina, Klinča Sela i Žumberak, u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, predsjednica Republike će započeti drugi dan boravka u Zagrebačkoj županiji. U Velikoj Gorici susrest će se i s predstavnicima nacionalnih manjina, braniteljskih udruga, te građanima i predstavnicima udruga s područja Zagrebačke županije. Tijekom boravka u Velikoj Gorici položit će vijenac ispred spomenika poginulim braniteljima „Golubica“.

U petak, 25. siječnja predsjednica će posjetiti istočni dio Zagrebačke županije, a trodnevni boravak u Zagrebačkoj županiji predsjednica će završiti u Dugom Selu susretom s građanima, te prigodnim programom učenika Glazbene škole Dugo Selo i KUD-a Preporod, objavila je HINA.

PREKOHINA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime