Raspisan javni natječaj za dodjelu Nagrada Sisačko-moslavačke županije

113

Sisačko-moslavačka Sisačko županija raspisala je javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije u 2016. godini.

Nagrada Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se kao:
a) Nagrada za životno djelo
b) Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju
c) Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije

Nagrada Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se građanima, ustanovama i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom promicanju znanosti, kulture, prosvjete, umjetnosti, gospodarstva, športa, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnom radu, kao i za određene pothvate u području zaštite života ljudi, imovine i u drugim područjima društvenog života Sisačko – moslavačke županije koje pridonose ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije.

VEZANE VIJESTI
Sisačko-moslavačka županija bilježi porast nezaposlenosti

Kriterij za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije:
a) Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima koji su svojim stvarateljskim, teorijskim i praktičnim radom obilježili vrijeme u kojem su djelovali i čiji je stvaralački put zaokružen, a djela i ostvarenja ostaju trajno dobro Sisačko – moslavačke županije.
b) Nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodjeljuje se pojedincima, ustanovama i drugim pravnim osobama za najbolje postignute rezultate:
– u teorijskom i praktičnom radu na pojedinom području
– za objavljena, prikazana, izložena, izvedena ili na drugi način prezentirana i nagrađena ostvarenja
– kao uzornom stručnjaku i djelatniku, odnosno građaninu
c) Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije dodjeljuje se pojedincima, ustanovama i drugim pravnim osobama za njihovo djelovanje u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

VEZANE VIJESTI
Mogućnosti primjene ozona u svrhu dezinfekcije

Prijedlog za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije mogu podnijeti građani, udruge građana, radna tijela Županijske skupštine, županijska upravna tijela, jedinice lokalna samouprave, ustanove, trgovačka društva, strukovna udruženja i druge pravne osobe.

Prijedlog za dodjelu Nagrade Sisačko – moslavačke županije mora sadržavati:
– ime i prezime, adresu kandidata, odnosno naziv i sjedište ustanove ili druge pravne osobe koja se predlaže za dodjelu nagrade
– područje za koje se predlaže
– pisano obrazloženje prijedloga
– raspoloživu dokumentaciju kao dokaz za prijedlog

VEZANE VIJESTI
Gripa u SMŽ - stanje ozbiljno, ali pod kontrolom

Rok za podnošenje prijedloga je 15. travnja 2016. godine.

Nepotpuni prijedlozi i prijedlozi podneseni nakon isteka roka neće se razmatrati.

Prijedlozi se podnose Odboru za dodjelu javnih priznanja Sisačko – moslavačke županije putem Stručne službe za poslove Skupštine i opće poslove, Sisak, Stjepana i Antuna Radića 36, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „PRIJEDLOG ZA DODJELU NAGRADE SISAČKO – MOSLAVAČKE ŽUPANIJE – NE OTVARATI“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here