Razbojnički par, 18-godišnji mladić i djevojka iskoristili su odsustvo 54-godišnje vlasnice kuće u Starom Grabovcu te započeli s krađom. Ipak, vlasnica se vratila prije nego je razbojnički par uspio završiti svoju “akciju” i uhvatila ih na djelu prilikom čega ju je mladić udario i pobjegao, ali djevojku je vlasnica ipak uspjela zadržati do dolaska policije.

Iz priopćenja policije jasno je kako je mladi razbojnički par “izviješten” u svome poslu jer im to, naime, nije bila prva krađa toga dana! Svoj pohod započeli su u poslijepodnevnim satima u Staroj Subockoj gdje su iz otključane kuće 80-godišnjakinje, koja se nalazila u dvorištu, ukrali novac.

Pohod su nastavili pola sata kasnije u Starom Grabovcu gdje su iskoristili trenutnu odsutnost 54-godišnje žene te joj iz kuće ukrali nakit. Dolaskom vlasnice mladić ju je odgurnuo i pobjegao, dok je djevojku uspjela zadržati do dolaska policije.

U ovom naguravanju osumnjičeni su 54-godišnjakinju lakše ozlijedili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok se za 18-godišnjakom provode intenzivne mjere traganja.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here