SAVICA Skrivao i preprodavao veliku količinu različitih droga

U kući na Savici skrivao i preprodavao amfetamin, kokain, marihuanu i drogu MDMA

257

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, kokaina, marihuane i droge MDMA. Drogu je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Savice nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

-Obavljenom pretragom njegove kuće pronađeno je ukupno 2703,3 grama droge amfetamina pakiranog u četiri plastične vrećice, ukupno 19,5 grama kokaina pakiranog u tri plastične vrećice, ukupno 217,3 grama marihuane pakirane u četiri omota, ukupno 19 komada tableta droge MDMA, tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, predmete za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge. Također, prilikom pretrage, policajci pronašli su plinski revolver i zračnu pušku zbog čega je 32-godišnjaku izdan Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 72. st. 1. t. 7. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, obavijestili su iz Policijske uprave.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime