SDP Zagrebačke županije traži nove unutarstranačke izbore i odlazak Bernardića

31

Županijski odbor SDP-a Zagrebačke županije protivi se odluci Glavnog odbora po kojoj je Mihaelu Zmajloviću na dvije godine, zbog nestatutarnosti, oduzeto pravo obnašanja dužnosti predsjednika Županijskog odbora SDP-a Zagrebačke županije.

Članovi Županijskog odbora SDP-a prozivaju statutarnu skupštinu da poništi odluku Glavnog odbora o suspenziji Zmajlovića, također traže nove unutarstranačke izbore i Bernardićevu ostavku.
“Bernardićeva ostavka i novi unutarstanački izbori jedini su izbor da se riješi kriza vodstva stranke te da se stranka vrati na otvorenu i demokratsku, kakva je bila i na koju smo bili ponosni” rekao je Zmajlović.

VEZANE VIJESTI
Među 10 SDP-ovih koordinatora nema nijedne žene, Bernardić: To nije za eksperimentiranje, taj posao moraju obaviti dokazani operativci

Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin i Mihael Zmajlović naglasili su kako sadašnjim ponašanjem vodstva nije riješen niti jedan problem već se samo nagomilavaju novi te kako su njihove ideje graditi novi i bolji SDP u kojem će pošteni ljudi raditi za boljitak Hrvatske, bez političke korupcije, pritisaka, ucjena i lažnih obećanja.
U SDP-u traže da se čim prije pokrenu izvanredni unutarstranački izbori za predsjednika, Predsjedništvo i Glavni odbor SDP-a.

Foto: yt screensgot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here