Na čelu Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije i naredne četiri godine ostaje Josip Šimunović. On je na mjestu predsjednika potvrđen jednoglasno i bez protukandidata na redovnoj izbornoj sjednici skupštine Zajednice koja je održana 21. veljače.

Zajednica trenutno broji 264 članice u gradovima i općinama, a osim toga, tu je i Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije koji broji 48 školskih sportskih društava. Šimunović se nakon reizbora zahvalio na povjerenju i poželio uspješnu suradnju i u naredne četiri godine.

„Ja ću se prvenstveno zahvaliti na povjerenju i na potpori. To je ono što mi čini izuzetnu čast. Zahvaljujem se i Sisačko-moslavačkoj županiji te svim gradskim i općinskim zajednicama i sportskim savezima Sisačko-moslavačke županije. Znamo dobro kako niti moja umješnost, niti umješnost mojih suradnika neće značiti ništa ukoliko ne budemo imali dobru suradnju i korektne odnose. Sve uspjehe i neuspjehe dijelit ćemo zajedno“, poručio je Šimunović nakon ponovnog izbora.

VEZANE VIJESTI
ŠRU Štuka Osekovo održala godišnju skupštinu

Šimunoviću i njegovim suradnicima na izboru je čestitao zamjenik sisačko – moslavačkog župana Roman Rosavec.

„Čast mi je i zadovoljstvo bilo nazočiti današnjoj skupštini te ovom prilikom još jednom čestitam na svim onim aktivnostima i radnjama koje ste u proteklom mandatnom razdoblju, vi kao predsjednik zajedno sa svima ovdje nazočnima izvršili i nadam se da će u budućnosti rad Zajednice biti konstruktivan, na dobrobiti i na poboljšanje sportskog dijela naše županije. Čestitam izabranom predsjednik, dopredsjednicima i članovima Izvršnog odbora te se i dalje preporučamo za dobru i uspješnu suradnju, a u Sisačko – moslavačkoj županiji ćete uvijek imati ruku partnerstva“, kazao je ovom prigodom Rosavec.

VEZANE VIJESTI
125 godina humanosti vatrogasaca s područja Popovače

Foto: www.smz.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here