SISAK Održana tradicionalna utrka puževa, najbrži Ćiro

Ćiro je kući ponio veliku glavicu zelene salate

520
Facebook Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak

U organizaciji Narode knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak održana je još jedna tradicionalna utrka puževa u kojoj je najbrži, s rezultatom 17 minuta i 24 sekunde bio puž Ćiro.

Iz Knjižnice su izrazili zadovoljstvo još jednom uspješnom utrkom napomenuvši kako je utrka, koja se inače održavala u proljeće, ove godine pomaknuta u prve dane ljeta.

Facebook Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak

„Naime, i puževi su bili pažljivi i čuvali se korone, svi su išli u izolaciju, ali zato su ih sada puni vrtovi i parkovi! Nije bio problem pronaći trkače iako ih se, moramo priznati, nekolicina doslovce uspavala. Oni orni i fit sigurno su stigli do cilja. Ove im je godine trebalo nešto više vremena, zbog izolacije nisu mogli vježbati pa je tako prvi Ćiro na cilj stigao za 17,24 minute, drugi je bio Loli koji je tu dugu stazu pretrčao za 31,16 minuta i napokon treći Turbo rezultatom od 45,02 minute. Loli i Ćiro su iz Vinogradske ulice, a Turbo iz Centra grada. Dakle, možemo zaključiti da su puževi u Sisku, gledajući prosjek, fit! Duboko se nadamo da će za sljedeću utrku puževa moći vježbati cijelu godinu i da će potući sve dosadašnje rekorde. Ćiro je kući ponio veliku glavicu zelene salate. Za ostale sudionike to je i više nego dovoljan poticaj za uporne i naporne treninge kako bi za sljedeću utrku bili spremniji. Vidimo se dogodine!“, poručili su iz Knjižnice.

VEZANE VIJESTI
Sisačka knjižnica organizira razmjenu udžbenika za srednjoškolce


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here