DUBRAVA Općinski vijećnici jednoglasno potvrdili laureate za Dan općine

182

Sinoć je održana Sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava na kojoj su svi vijećnici, njih 12 od ukupno 13, jednoglasno podržali sve tri točne Dnevnog reda.

Uoči Dana općine Dubrava, na prijedlog udruga i građana, odabrano je šest osoba za dodjelu priznanja povodom Dana općine te jedna osoba za dodjelu Općinske zahvalnice.

Priznanja će primiti Branko Pereglin, braća Valentino Ivanić Jagar i Domagoj Jagar, Mažoretkinje općine Dubrava, Kristijan Bilanović i Nevenka Uhl, dok će Zahvalnicu primiti Sanja Martinčević.

-Radujem se dodjelama jer smo pokrili od sportskih djelatnika do vatrogasaca, natjecatelja na državnim natjecanjima iz matematike, mažoretkinje pa sve do medicinskog osoblja. Stvarno smo gledali da pokrijemo širok spektar ljudi koji djeluju na području naše općine, kazao je načelnik.

Načelnik je još jednom podsjetio kako Dani općine počinju 3. lipnja povodom koje se priprema tradicionalna velika fešta. Osim Joleta i Mejaša pripremljen je nastup folklornih društava, priprema gurmanskih delicija te mnogo toga još.

Tim povodom Okroša je pozvao sve da se pridruže i posjete Dane OpćinaDubrava koji počinju u petak 3. lipnja, a završavaju u nedjelju 12. lipnja.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime