Slike za dnevni boravak – za skladnu i ugodnu atmosferu

Stvorite u vašom dnevnoj sobi poseban štih i atmosferu; razmislite o svevremenskim slikama koje će obogatiti vaš životni prostor.

1097
Izvor slike: Dovido.hr

Bez obzira na to preferirate li klasičan ili moderni stil uređenja, slike za dnevni boravak definitivno će staviti „točku na i“. Slike uvelike utječu ne samo na stil uređenja nego i na atmosferu u vašem domu. Osim toga, daju taj posebni štih koji ne možete postići ni na bilo koji drugi način. Potražite nevjerojatne dizajne slika za dnevni boravak i pronađite inspiraciju za uređenje vašeg dnevnog boravka iz snova.

Slike na zidu dolaze u najrazličitijim motivima, tako da brzo i jednostavno možete stvoriti vlastiti stil. Ako obožavate prirodu, za vas su kao stvorene slike prirode ispunjene raznim motivima kao što su livade pune cvijeća te prekrasne zelene šume koje unose smirenost i ugodnu atmosferu u svaki životni prostor.
Slike planina, jezera i slapova također su idealne za sve ljubitelje prirode. Posebno će vas oduševiti slike izlaska i zalaska sunca koje će stvoriti romantičnu i čarobnu atmosferu.

Ako tražite odličnu alternativu klasičnim zidnim ukrasima kao što su staklene ploče, slike na akrilnom staklu odličan su odabir. Zbog posebnog efekta dubine tisak na ovoj vrsti stakla izgleda vrhunski, a zahvaljujući naprednim tehnologijama tiskanja boje ne blijede, tako da će i nakon nekoliko godina slike izgledati kao da ste ih tek objesili na zid. Potražite one motive slika koji najbolje nadopunjuju vaš namještaj.

Osim toga, akril je iznimno čvrst materijal otporan na oštećenja. Nije podložan promjenama, a ono što je još važnije, riječ je, zapravo, o nelomljivom materijalu. Površina je glatka i sjajna što pridonosi većem intenzitetu boja. I postavljanje slika je također jednostavno; traje tek nekoliko minuta. Slike se postavljaju na zid pomoću nevidljivih kuka koje se nalaze na stražnjoj strani. Osim toga, ugrađeni su i odbojnici koji stabiliziraju te štite sliku.

Osobito su popularne i višedijelne slike za dnevni boravak koje razbijaju monotoniju jednoličnih zidova; mogu biti u tri i više dijelova, no najčešće šest. Osim slika u boji, i one crno-bijele jednako tako podižu atmosferu u domu. Ove više dijelne slike djeluju kao da je svaki dio zaseban, međutim, zajedno čine savršenu kombinaciju.

Izvor slike: Dovido.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime