SMŽ Referent za protokol iz bolnice: “Čekam izdašni honorar!”

Referent za protokol Sisačko-moslavačke županije Siniša Vidović liječi se od COVID-19 virusa

241
Foto: Facebook Siniša Vidović

Među velikim brojem zaraženih od COVID-19 virusa u Sisačko-moslavačkoj županiji našao se i dio djelatnika i dužnosnika Županije.

Među njima je i referent za protokol Sisačko-moslavačke županije Siniša Vidović, koji je ironično prokomentirao brojne komentare onih koji u COVID-19 „ne vjeruju“.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

„Dok oko mene na sisačkoj Infektologiji, jer opet sam ovdje, liječnici i ostalo osoblje boluju od iscrpljenosti, neki izgledaju tako da se ja brinem za njih, a ne obratno, dok pacijenti nadiru na vrata, dok stenju i jauču, dok odvoze ljude u Zagreb gdje im još kako-tako nalaze mjesta, dok počinju brojati koliko ima respiratora na raspolaganju, dok se medicinari pošteno bore za nas, ja čitam genijalne, duhovite komentare, koji se vode filozofskom mišlju: “Meni nije ništa, dakle nikome nije ništa!” Taj genijalni stav, koji se automatski mijenja ako filozof oboli, me jednostavno izluđuje.

Ono što mi laska jest činjenica da sam ušao u elitno društvo. Naime, kako razbijači zavjera dobro znaju, zavjerenici su dosad potplatili Svjetsku zdravstvenu organizaciju, Ujedinjene narode, Svetog oca i evo sad mene, da nabrojim samo najvažnije. Isto tako čekam izdašni honorar od onoga koji plaća glumce da leže po bolnicama.

Dragi ljudi, koji ste nas sve prokužili, htio bih vam poslati zajedničku poruku, ali bi me Facebook doživotno izbacio iz sebe zbog prostota, vulgarnosti i pokoje psovke.

Stoga vas sve najsrdačnije pozdravljam i želim svako dobro u budućem životu i radu.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here