SMŽ Vikend rekorder iz Siska, napuhao skoro 2,5 promila

Vozači pod utjecajem alkohola zaustavljeni na području Siska, Novske i Hrvatske Kostajnice

241
Foto: MUP ilustracija

U petak, 23. travnja oko 14 sati u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,46 promila upravljao 44-godišnjak s područja Siska. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Idućeg dana oko 22.30 sati u Ulici Vladka Mačeka u Sisku, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija koji je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila, upravljao 24-godišnjak s područja Petrinje. Kako se radilo o recidivistu, tj. ponavljaču, uhićen je i smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Idućeg dana doveden je na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 9.400 kuna i zaštitu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Istoga dana oko 23.50 sati u Potočnoj ulici u Novskoj, policijski su službenici su zaustavili osobni automobil kutinskih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak s područja Novske pod vidnim utjecajem alkohola. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog.

U nedjelu, 25. travnja oko 22.50 sati u mjestu Panjani na području Hrvatske Kostajnice, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 39-gdišnjak s područja Hrvatske Kostajnice pod utjecajem alkohola od 1,02 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju policijske postaje. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime