SMŽ Župan obišao završene radove na sanaciji ceste Plesmo-Stara Subocka

Dovršen je projekt modernizacije ceste

82

Sisačko-moslavačka županija putem Županijske uprave za ceste i uz zajedničko financiranje s Gradom Novskom u omjeru 50:50 , sanirala je 5 kilometara ceste od Plesma do Stare Subocke, ukupne vrijednosti radova više od 4,7 milijuna kuna.

Župan Ivan Celjak je u pratnji Siniše Kesića, obnašatelja dužnosti gradonačelnika Grada Novske i Marije Kušmiš, ravnateljice JU Park prirode Lonjsko polje obišao završne radove.

“Postavljanjem horizontalne i vertikalne prometne signalizacije, dovršen je projekt modernizacije ceste na području Stare Subocke i Sigeca, dakle na području grada Novske. Uređen je novi ulaz u Park prirode Lonjsko polje i tako ćemo omogućiti svim posjetiteljima kvalitetan ulaz u naš Park prirode te da uživaju u sadržaju i prirodnim ljepotama koje im pruža Park Prirode Lonjsko polje.”, rekao je župan Celjak.

Župan Ivan Celjak je najavio kako će i djeca iz Novske ove godine ići na more: “Posebno nas raduje da je Katolička OŠ Novska prihvatila poziv Sisačko-moslavačke županije i uputila djecu četvrtih razreda na ljetovanje u Split.  Ljetovat će u Splitu u terminu od 20.07. do 25.07.”

Nakon obilaska sanirane ceste župan Ivan Celjak posjetio je ustanovu Park prirode Lonjsko polje i održao sastanak s ravnateljicom Marijom Kušmiš.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime