U Centru novog života okićena jelka, a za djecu pripremljen prigodan program

159

U sklopu ovogodišnjeg programa „Advent u Petrinji“ u Centru novog života na Sajmištu jutros je pripremljen program za naše najmlađe sugrađane, a onda su zajedno s gradonačelnicom Petrinje Magdalenom Komes okitili božićnu jelku.

Organizator Poslovne zone kao i svake godine, već treću godinu za redom, priprema ovaj program u kojem sudjeluju sva djeca, od vrtiće dobi do srednjoškolske te Udruga osoba s invaliditetom, a Milan Malović, obrtnik je koji je donirao bor kako bi ga radosna djeca mogla okititi.

Gradonačelnica Magdalena Komes poručila je kako ju posebno veseli vidjeti najmlađe sugrađane koji su sretni i zadovoljni što počinje vrijeme došašća i adventa.

-Tradicionalno smo i ove godine u Centru novog života, dokle god nam je to privremeni centar grada, a tradicionalno smo dobili ponovno bor kojeg smo okitili, a podijelili smo i slatkiše kako bismo se zasladili i razveselili. S uzbuđenjem očekujemo daljnji program Adventa te pozivamo sve da posjete Petrinju i pridruže nam se, kazala je gradonačelnica Komes.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime