U Glini sve spremno za proslavu Dana pobjede

1060

Ogromna pozornica na ŠRC Banovac s koje će sutra zapjevati Marko Perković Thompson samo što nije spremna, radovi su u tijeku i do večeras sve mora biti završeno. Hektolitri piva stigli su u Glinu, brojni zabavni i ugostiteljski sadržaji ispunili su gotovo cijelo rukometno igralište. Grad Glina donio je i posebnu Odluku da u povodu dana proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana Hrvatskih branitelja i Dana Grada Gline 2018. godine ugostiteljski objekti iz skupine „Restorani“, „Barovi“, catering objekti i objekti jednostavnih usluga dana 3., 4. i 5. kolovoza 2018. godine mogu raditi do 04,00 sata. Glinom vlada oduševlejnje, svi željno čekaju sutra, veliki koncert povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana Grada Gline 2018. uz TS Sitni sati, Dalmatino, Dražena Žanka te Marka Perkovića Thompsona koji će se održati sutra od 21,00 sat na ŠRC Banovac.
Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana Grada Gline 2018. Grad Glina je osigurao besplatni kamp za posjetitelje na lokacijama:
Dudana – ulaz iz Runjaninove ulice – ograničeni ulaz kamperima, ulaz moguć samo 4.8.2018. i vozila se na dan koncerta ne mogu kretati.
Jezero bajer – ulaz iz Ulice kralja Zvonimira
Župna crkva Sv. Franje Ksaverskog u mjestu Gornji Viduševac – prostor oko crkve te dvorana na raspolaganju s 2 WC-a
Iz gradske uprave pozivaju sve građane i goste da Dan pobjede proslave u miru i dostojanstveno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime