U istoj noći dva puta zaustavljen u prometu!

Noćas su policijski službenici zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 40-godišnji muškarac...

426

Noćas, 7. veljače oko 2 sata, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u mjestu Dužica, na području Lekenika, zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 40-godišnji muškarac. Provjerom je utvrđeno da su ga sat vremena ranije iste noći već zaustavili policijski službenici iz druge ophodnje, te ga isključili iz prometa. Ovoga puta 40-godišnjak je uhićen, te će uz optužni prijedlog biti doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

VEZANE VIJESTI
PU SISAČKO - MOSLAVAČKA: Operativna akcija „Mir i dobro“

Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, te po jedno na području Kutine, Novske i Gline. Počinjena su tri oštećenja tuđe stvari, po dvije krađe i prijetnje, te po jedno nametljivo ponašanje i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Po jedna prometna nesreća, u kojima je nastala samo materijalna šteta, zabilježena je na području Siska i Kutine.

VEZANE VIJESTI
Mali Dvorani u središtu županije

Nezakonito posjedovao pušku i streljivo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 74-godišnji muškarac na području Lekenika, u radionici koja se nalazi do njegove obiteljske kuće, nezakonito posjedovao više komada raznog vojnog i lovačkog streljiva, te ručno izrađenu pušku. Oružje i streljivo su mu oduzeti, a zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari biti će kazneno prijavljen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here