Novo mjesto okupljanja za mlade Petrinjce

U Radićevoj ulici u Petrinji svečano je otvoren Kongo bar

410

Petrinja je bogatija za još jednu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu, ali i prostor koji će biti ispunjen brojnim sadržajima za mlade ljude. Kako i dolikuje takvom jednom objektu, otvoren je točno u podne u Ulici Stjepana Radića, a nositelj projekta novootvorenog Kongo bara Srećko Kardaš otkrio je što sve nude za sada i čime će obogatiti ponudu u budućnosti: “Uvest ćemo promjene da mladi mogu izaći malo više van, a ne da su po parkovima. Postavit ćemo play station, pikado, bilijar i još poneke igre. Organizirat ćemo dječje rođendane i dovesti konje.”

Svečanom otvorenju nazočio je i došao pružiti podršku gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, čestitavši na hrabrosti i odvažnosti: “Mi svi koji tu planiramo bolju budućnost za svakog mladog čovjeka, moramo im pomoći. Zato sam i došao, da pomognem barem jednim dijelom da ostvare dio svog plana, jer smatram da ugostiteljstvo i sve ono što žele napraviti je jedna kvalitetna nadgradnja gospodarskog standarda, života i budućnosti grada. Zahvaljujem im se na hrabrosti i svemu onome što će imati u svom planu. Želim da ih prate TZ Grada Petrinja, HTZ i Ministarstvo turizma te da dobro prate natječaje, jer ovaj lokal neće biti samo lokal. On ima budućnost, može imati svoje sobe, onaj dio sadržaja za obiteljske rođendane, gdje upravo neki mladi klinci nemaju prostora gdje se družiti.”

Dumbović je cijeloj ekipi poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem poslovanju. Kongo bar radi svakoga dana od podneva do ponoći te nešto duže srijedom, petkom i subotom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here