Uključite se u Virtualnu završnu manifestaciju projekta #pružimiruku

5. prosinca obilježava se Međunarodni dan volontera

554

Za Udrugu osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije godina je bila vrlo specifična, izazovna, nepredvidiva, ali ih je puno toga naučila i puno stvari promijenila.

Veliki su izazovi bili pred njima, ali smatraju da su ih vrlo uspješno svladali i da dalje mogu nastaviti jači nego ikada prije. Ova godina za Udrugu je bila možda jedna od najtežih, ali i najljepših, upravo zbog nekolicine mladih ljudi, učenika Srednje škole Petrinja, koji su obogatili živote svojih vršnjaka s teškoćama u razvoju, njihovih članova.

Naime, od mjeseca ožujka ove godine, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije provodi projekt #pružimiruku koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u partnerstvu sa Srednjom školom Petrinja. Ovaj projekt usmjeren je mladima, a njegov cilj je povezivanje mladih s teškoćama u razvoju s njihovim vršnjacima u svrhu inkluzije, kvalitetnog provođenja vremena te osnaživanja mladih za aktivno sudjelovanje u društvu i stvaranje promjena. Na kraju projekta s ponosom mogu reći kako je cilj ne samo ostvaren, već je ostvareno i puno više od toga!

U subotu, 5. prosinca obilježava se Međunarodni dan volontera. Simbolično, na taj dan, mladi volonteri i mladi s teškoćama u razvoju održat će Virtualnu završnu manifestaciju projekta #pružimiruku koja će započeti u 17 sati, a moći ćete ju pratiti na Facebook stranici Udruge – Uosi Smž Mala kuća (https://www.facebook.com/uosismz). Na Završnoj manifestaciji bit će prikazani rezultati projekta, a cijeli program će voditi Katarina Šako i Hana Gregurinčić.

Ovim putem, pozivaju Vas da se uključite u live prijenos, udobno se smjestite i upotpunite si subotnje poslijepodne u ovim vremenima kada smo i onako kod kuće! :)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime