VEČERA ZA 5 Siščanka Katarina podijelila mišljenja kandidata; nakon ocjenjivanja novi zaplet

5173
RTL Play

Na kraju ovotjednog izdanja emisije “Večera za 5 na selu” svoje kulinarsko umijeće pokazala je 24-godišnja Katarina Čubela iz Siska.

Katarina je magistra ekonomije i radi u obiteljskoj tvrtki, a u slobodno vrijeme vodi svoj blog o hrani. Već se predstavila na malim ekranima sa svojom majkom u emisiji “3, 2, 1 – Kuhaj!”, a sada je svoje znanje o kuhinji odlučila pokazati samostalno.

“U slobodno vrijeme najviše me vesele putovanja, stvarno volim kuhati i pripremati jela za obitelj i prijatelje”, rekla je Katarina.

Katarina je za svoje goste pripremila predjelo koje je nazvala Tradicija ‘Čubela’, glavno jelo Sisačke rolice i desert Šumski zagrljaj.

VEZANE VIJESTI
Dijabetičko društvo grada Siska poziva vas na akcije u povodu Dana šećerne bolesti
RTL Play

Prvi zaplet večeri dogodio se kada je Marija Pušić u svoj predjelu pronašla dlaku. “Naletjela sam na dlaku i to stvarno nisam očekivala od Katarine. Jela sam, ali u jednom trenutku više nisam mogla, baš sam gadljiva na dlaku, i kad svoju nađem u jelu, isto ne mogu jesti”, rekla je Marija. Cijeli događaj jako je uznemirio Katarinu, a na kraju se ispostavilo je dlaka zapravo s kista.

Katarina je zatim poslužila glavno jelo te je naglasila da je Petrovo malo drugačije jer zna da ne voli senf, što je ugodno iznenadilo Petra.

VEZANE VIJESTI
Sisak - polaganje vijenaca u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana
RTL Play

Desert je oduševio sve kandidate, a za kraj večere Katarina je u kuću dovela svirače.

RTL Play

Ocjene kandidata dosta su se razlikovale. Marija Barukčić dala joj je ocjenu šest jer joj se u predjelu svidjela jedino francuska salata, a glavno jelo joj je bilo preslano. Marija Pušić je zbog dlake i čudne atmosfere dala ocjenu sedam. Petar je dao ocjenu osam zato što je pršut u predjelu bio malo deblje narezan i glavno jelo je bilo jako slano, a Sonja joj je dala desetku jer joj je baš sve bilo odlično, čime je Katarina osvojila 31 bod.

VEZANE VIJESTI
Na sisački "tobogan" stigli usporivači prometa
RTL Play

Nakon ocjenjivanja uslijedio je novi zaplet jer su prvo mjesto s 31 bodom dijelile Marija Barukčić i Katarina. Ostali kandidati morali su odlučiti čija je večera bila bolja te su se složili da je ovotjedna pobjednica Marija Barukčić.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here