VELIKA GORICA Provedena policijska akcija: Rekorder napuhao 1,47 promila i uzrokovao prometnu nesreću

278
Foto: ilustracija

Tijekom vikenda od 3. do 6. siječnja 2020. godine na području PP Velika Gorica provedene su akcije “Alkohol i opojne droge” i “Brzina”.

Cilj akcija bio je sprječavanje najtežih prometnih prekršaja kao što su prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, droga, prekoračenja dopuštene brzine, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisne uporabe mobitela, upravljanje vozilom prije stjecanja prava i upravljanje vozilom pod zabranom.

Za vrijeme akcija utvrđeno je 10 ciljanih prekršaja, od kojih je 5 prekršaja vožnji s prekoračenjem brzine i 5 prekršaja vožnji pod utjecajem alkohola. Tijekom vikenda je ukupno utvrđen 21 prekršaj.

Rekorder ovog vikenda po izmjerenim promilima je 36-godišnjak koji je napuhao 1,47 promila u subotu 4. siječnja oko 22 sata. Muškarac se osobnim automobilom kretao kolnikom Kurilovečke ulice, a dolaskom do raskrižja s ulicom Matice hrvatske sletio je s kolnika i sudjelovao u prometnoj nesreći s materijalnom štetom, izvijestila je PP Velika Gorica. Vozaču je na mjestu oduzeta vozačka i isključen je iz prometa.

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime