Velikogoričanin Filip treba našu pomoć!

1075

Velikogoričanin Filip Jager bio je tinejdžer, neobično inteligentan klinac, duhovit, a onda mu je s 19 godina dijagnosticiran rak limfnih čvorova. Filip je i danas 36-godišnjak istoga duha, međutim, nakon više dijagnoza, prikovan za invalidska kolica.

Nakon što je završio srednju školu, upisao je fakultet. Nije dao nijedan ispit jer mu je dijagnosticiran MB.Hodgin (rak limfnih čvorova). To je riješeno sa šest ciklusa kemoterapija i zračenjem.

Nakon 2 godine mu je dijagnosticirana multipla skleroza. Sada je u sekundarno progresivnoj fazi, više ne hoda i vezan je za invalidska kolica. U svakodnevnom životu potrebna mu je pomoć osobnog asistenta.

Prijatelji pokrenuli akciju!

U svakodnevnom životu potrebna su mu i električna kolica – a tu su u pomoć uskočili prijatelji! Pokrenuta je internetska kampanja skupljanja novca za kolica koja bi značajno olakšala život Filipu.

Na ulazu zgrade u kojoj živi je nedavno ugrađeno dizalo kojim mu je olakšan pristup. Zahvaljujući tome mogao bi više vremena provoditi vani, a kako bi se vani mogao samostalno kretati potrebna mu je motorizirana pomoć za kolica, što je ujedno i razlog ove kampanje, naveli su prijatelji u pozivu na pomoć u ovoj plemenitoj akciji.

Sva sredstva od kampanje idu izravno na Filipov PayPal račun, a namjenjena su za:

Handcycle: dodatak za invalidska kolica koji služi kao pogon kojim bi mu omogućio da se samostalno kreće kako po stanu tako i vani:

https://www.amazon.co.uk/Electric-Handcycle-Wheelchair-Attachment-Conversion/dp/B0711FP3MX

Želiš li pomoći, klikni OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here