VIDEO: 10 ključnih trenutaka rukometne utakmice Hrvatska-Njemačka

Hrvatski izbornik Lino Červar jako je teško podnio poraz od Nijemaca i odluke danskih sudaca...

698

Ne prestaje se pričati o tome kako su danski suci ‘pokrali’ rukometnu reprezentaciju Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Hrvatski izbornik Lino Červar jako je teško podnio poraz od Nijemaca i odluke danskih sudaca, posebice u samoj završnici utakmice, objavila je HINA.

“Ono što nas ohrabruje jest da smo dobili brojnu podršku, čak i domaćini i kazali su da je suđenje bilo skandalozno. Oštećeni smo od strane sudaca. Još gore je što se radi o paru koji je kao najbolji na svijetu, a već tri utakmice na ovom prvenstvu sude Njemačkoj, što je vrlo znakovito. Ne mogu nas amateri-suci učiti rukometu, pa sinoć smo primijetili detalj iz 6. minute da je njemački igrač, vodivši loptu, napravio čak sedam koraka i to je smiješno. Postoje bar tri sporne situacije koje su snimljene. Rukomet je zbog ovakvih stvari u padu”, kazao je Červar, dodavši kako smatra da se treneri već jako bune zbog amatera-sudaca te da se će nešto u budućnosti promijeniti.

Hrvatska u zadnjem kolu skupine I u Koelnu u srijedu igra dvoboj sa “starim neprijateljem” Francuskom, u kojem traži bar bod kako bi osigurali kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. U kvalifikacije za Tokio će se plasirati prvih sedam ekipa s ovog prvenstva, a postoji šansa da to osigura i osmoplasirana ekipa ukoliko na sljedećem EURU u Austriji, Norveškoj i Švedskoj europski prvak bude jedna od tih sedam selekcija. Francuzi su već osigurali polufinale, ali sigurno je da će protiv Hrvatske odigrati maksimalnu utakmicu.

PREKOHINA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime