VIDEO Bosanac (32) ženi doveo Ukrajinku i tvrdi: odlično se slažemo, kao sestre su!

431
Foto: Sreenshot YouTube

U najmanju ruku zanimljiva ljubavna priča iz Bosne! Naime, intrigantni Elmedin Karić (32) iz Busovače živi u braku s dvije žene i tvrdi kako se svo troje slaže odlično.

Za Dnevni avaz kaže kako je oduvijek znao da želi dvije žene. S prvom suprugom, 28-godišnjom Fatimom ima trojicu sinova, u braku su 10 godina, a onda je prije dvije godine u dom doveo i 44-godišnju Ukrajinku Janu. Otkriva kako je Janu upoznao dok je bio na privremenom radu u Njemačkoj. Tvrdi da žene nisu ljubomorne jedna na drugu i kako se svi zajedno super slažu.

Ipak, ovakva ‘bračna organizacija’ nije dobro sjela Elmedinovu ocu koji ga je istjerao iz kuće jer ne podržava njihovu zajednicu. Elmedin se nije dao smesti, kupio je trošnu kuću na kredit i nastavio zajednički život sa svoje dvije žene.

Za ovakav život potrebna je i dobra organizacija pa da ne bi bilo ljubomore, Jana i Fatima se izmjenjuju u njegovu krevetu. Jedan dan jedna spava s njim, druga je s djecom i tako ‘u krug’. Podijelile su se i oko kuhanja i čuvanja djece, pa tvrde da su ‘kao sestre’. Je li tome baš tako, prosudite sami!

Prilog Srećka Stipovića:

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime