VIDEO Četvero natjecatelja leži više od mjesec dana za tisuću eura!

443
21.09.2023.Brezna Pluzine Reportaza o natjecanju u lezanju u Ethno Village Montenegro u selu Brezna , blizini Pluzina Crna Gora . natjecateljice Lidija Markovic , Gordana Filipovic s vlasnikom Micom Blagojevicem Photo: Matko Begovic/PIXSELL Photo: Matko Begovic/PIXSELL

Natjecanje u ležanju započelo je 18. kolovoza u crnogorskom etno selu Brezna s 21 natjecateljem, a danas, više od mjesec dana kasnije, leži ih još četvero s ciljem osvajanja nagrade od 1000 eura. Dvije žene i dva muškarca ne žele odustati jer im je pobjeda, kažu, blizu!

Mićo Blagojević, vlasnik etno sela Montenegro u Brezni gdje se održava natjecanje, idejni je začetnik ovog jedinstvenog događaja.

“Ovo je sad već 11. godina održavanja spavanja za nagradu. Pokušali smo to uvriježeno mišljenje da su Crnogorci lijeni okrenuti na šalu i predstaviti ga na duhovit način. Prve godine smo mislili da će natjecanje trajati kraće, pa je onda trajalo 36 sati, pa 52, pa su se onda pravila malo promijenila da ima pauza svakih 8 sati za WC koja traje 10 minuta. Rekord je bio 117 sati, međutim ove godine su premašili sve rekorde. Već je prošlo više od mjesec dana”, rekao je Mićo i dodao kako očekuje da će iduće godine to biti veliki događaj praćen kamerama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime