VIDEO – Dan otvorenih vrata u Maloj kući u Petrinji

738

U sklopu 14. obljetnice djelovanja Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u Maloj kući u Petrinji u nedjelju, 14. svibnja održan je Dan otvorenih vrata. Roštilj i zajedničko druženje za sve članove Udruge, volontere i predstavnike lokalne zajednice organiziramo kako bismo zajedno proveli vrijeme i razmijenili iskustva, rekla nam je predsjednica Udruge Dijana Smajo.

Od samih početaka, rad Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i sve njihove probleme prati i pokušava ih riješiti i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.

Dumbović naglašava kako je još kao zamjenik gradonačelnika pomogao Udruzi prilikom otklanjanja arhitektonskih prepreka na području Petrinje za osobe s invaliditetom, a sada o drugim njihovim preprekama želi govoriti u Hrvatskom saboru.

Vinko Josipović volontira u Udruzi osoba s invaliditetom Grada Novske te kaže kako je suradnja sa županijskom udrugom jako dobra.

Jasmina Šakinović, radni je terapeut u Udruzi osoba s invaliditetom SMŽ, a najviše je veseli napredak njenih članova.

Vodstvo Udruge osoba s invaliditetom SMŽ zahvalilo je svim svojim članovima, volonterima i prijateljima Udruge na odazivu i dolasku u Malu kuću prilikom Dana otvorenih vrata, ali i na svoj pomoći i podršci prilikom njihovog 14 – godišnjeg rada.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime