VIDEO Dumbović posjetio Sisak te pružio podršku Adelini Ivković, kandidatkinji Narodne stranke Reformisti za županicu SMŽ

Uz druženje s građanima Narodna stranka- Reformisti još jednom podsjetili na potrebitu obnovu tog područja kao i cijele županije

934

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović danas je posjetio Sisak gdje je ujedno, osim što se družio s građanima na Gradskoj tržnici u Sisku, pružio podršku kandidatkinji Narodne stranke Reformisti za županicu Sisačko-moslavačke županije Adelini Ivković.

Kandidatkinja Adelina Ivković poželjela je dobrodošlicu svima u svoj, kako kaže, rodni Sisak te je navela što ‘iza nje’ stoji izuzetan tim kojem je vrlo zahvalna na pruženoj podršci.

Ujedno je pojasnila kako su svoju kampanju započeli, a time i završili u voljenom im Sisku. Ono što je njezina stranka ponudila te program koji je napisan je, kako kaže, vrlo opsežan, ali ima jedan jedini cilj- da svojim znanjem, iskustvom, rezultatima i  radom pokažu da znaju, da mogu i da žele te da, ako im sugrađani daju povjerenje, naprave sve da Sisačko-moslavačku županiju, koja je pretrpjela velike štete nakon potresa, dignu iz pepela i naprave jedan novi pravac razvoja županije.

Adelina je također navela kako će se zalagati za obnovu turizma, zdravstva, a time i svih ustanova koje su ozbiljno oštećene tijekom potresa. Također, u planu je obnova škola sredstvima iz Europske unije što se već do sada i prakticiralo, a sada će biti primijenjeno i na županiju.

Kandidatkinja Narodne stranke- Reformisti za zamjenicu županice Sisačko-moslavačke županije Natalija Antić Bjelac rekla je kako je uvijek dobro vrijeme za promjene te kako nikada nije kasno da se u rad uključe ljudi koji su do sada svojim znanjem i iskustvom doista pokazali da znaju, mogu i žele doprinijeti boljitku i razvoju.

Također, gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović još jednom se osvrnuo na katastrofe koje su zadesile Sisačko-moslavačku županiju izdvajajući time tri glavne katastrofe- rat, pretvorbu i pljačku koja se dogodila na tom području pod pokroviteljstvom zakona. Dodao je i kako potres i pandemija nisu nimalo olakšali trenutnu situaciju, ali kako ništa nije nemoguće za riješiti i obnoviti.

Više pogledajte u našem videu:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime