VIDEO: Hrvoje Bujas kao predsjednik UGP-a predstavio impresivan koncept na kojem intenzivno rade, u vidu raznih oblika pomoći i poticaja za SMŽ

71

Stiže pomoć Udruge Glas poduzetnika stradalnicima od potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, do sada je već prikupljena dovoljna količina novca za čak tri važne komponente.

 

Hrvoje Bujas predsjednik UGP-a bio je gost naše emisije “Aktualno”, predstavio je sve trenutne impresivne poteze, one na kojima rade kao i one koji tek slijede, koje žele čim prije sprovesti u djelo od prikupljenih sredstava do sada, a nadaju se da će prikupljena svota ići i do 5 milijuna kuna. Gospodin Bujas smatra kako postoji niz nepravilnosti, odnosno stavki koje država treba izmijeniti, ubrzati, kako bi se moglo što prije djelovati, točnije u ovom slučaju pomoći, a ideje UGP-a i cijeli plan općenito za stradalo područje svakako će kroz, nadaju se, brzu realizaciju uvelike olakšati trenutnu tešku situaciju, ali i problematiku od prije samog razornog potresa.

Također smo se dotaknuli i teme nedavnog prosvjeda kao i nekih paradoksa u ovom zadnjem krugu popuštanja mjera, a više o svemu navedenom pogledajte u video prilogu, našoj emisiji “Aktualno”. Također ovim putem zahvaljujemo Udruzi Glasa poduzetnika na ovoj divnoj gesti i na svim planiranim budućim akcijama.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here