VIDEO Plenković u Sisku s kandidatima VI. izborne jedinice predstavio program

8831

Premijer Andrej Plenković i kandidati s liste VI. izborne jedinice predstavili su svoj program u petak poslijepodne na susretu u Sisku.

Susretu su se pridružili i članovi stranke i simpatizeri programa. Premijer je pozvao građane da iziđu na nadolazeće izbore 5. srpnja i daju glas kandidatima na HDZ-ovoj listi u VI. izbornoj jedinici, za koju kaže kako je izuzetno kvalitetna.

Naglasio je važnost Sisačko-moslavačke županije te potrebu za dodatnim angažmanom kako bi se potaknuo gospodarski i demografski oporavak.

Nakon druženja u Sisku, premijer je posjetio naš Studio44 u Sisku i uživo se obratio slušateljima i gledateljima Radio Televizije Banovine.

“Za Sisačko-moslavaču županiju dali smo 160 milijuna kuna investicije u politiku zapošljavanja”, rekao je Plenković: “Što se tiče cestovne infrastrukture, jedan od zaključaka je nastaviti sa izgradnjom autoceste koja bi Sisak spajala s Velikom Goricom, koja je ključna za bržu povezanost građana”.

Pohvalio je i gaming industriju koja se izuzetno razvija u Sisku i Novskoj, što pokazuje da se razvijaju i nove industrije.

“Ostvarili smo odlične rezultate, odgovorno smo vodili javne financije, mislim da smo iza sebe ostavili trag koji bi, da nije bilo ove korona-krize, imao sve pozitivne reference u pogledu financijske reputacije”, nadodao je.

“Nadam se da neće biti rasipanja glasova od centra desno, nego da će glasači biti koherentni i koncentrirani, te da će dati glas onoj hrvatskoj opciji koja je za našu suverenost, samostalnost i slobodu učinila najviše”, rekao je premijer Plenković za kraj.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime