VRGINMOST Pod utjecajem alkohola napao i vrijeđao policajce

214
Jučer, 16. svibnja oko 16 sati, vidno alkoholizirani 47-godišnjak je na tržnici u Vrginmostu bezrazložno vikao i galamio te je skinuo odjeću sa sebe, vrijeđajući na taj način moralne osjećaje građana.
Na zapovijed policijskog službenika da prestane s vikom i da se odjene, isti ga je počeo vrijeđati te je i fizički nasrnuo na policajca, lakše ga ozlijedivši. Prilikom uhićenja 47-godišnjak se agresivno ponašao i prijetio policijskim službenicima koji su prema njemu postupali, pa je uz uporabu sredstava prisile doveden u policijsku postaju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja isti će uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i napada na službenu osobu biti doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega će prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here