ZAGREB ‘Skupio’ sedam prekršaja dok je bježao od policije, pa još dobio kaznu od gotovo 40 tisuća kuna!

440
Foto: Ilustracija

Početak listopada još dugo će pamtiti ovaj 35-godišnji vozač koji je u srijedu, 2. listopada u bijegu od policije u zagrebačkom naselju Dubrava počinio čak sedam prekršaja, a da stvar bude ‘bolja’ – sve je to napravio bez položenog vozačkog ispita.

Muškarac kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, niti bilo koji drugi dokument kojim bi dokazao svoj identitet. Vozač je odmah uhićen i priveden na Općinski prekršajni Sud u Zagrebu gdje mu je radi niza prekršaja izrečena novčana kazna u iznosu od 38.900 kuna.

VEZANE VIJESTI
Novljanski policajci sudjelovali u obilježavanju nacionalnog programa „13. tjedan cjeloživotnog učenja“

Nevjerojatan niz prekršaja tog vozača sastoji se od: vožnje prije stjecanja prava, vožnje po žutoj traci, nepropisnog prestrojavanja, nepostupanja po naredbi policijskih službenika, prolaska kroz crveno svjetlo na semaforu, vožnje suprotnim smjerom i nepoštivanja prometne signalizacije.

Osumnjičenog je policija uočila na križanju Ulice Dubrava i Luka odvojak I., u osobnom automobilu marke Citroen, a kretao se Ulicom Dubrava po prometnoj traci namijenjenoj za promet javnog gradskog prijevoza. Kasnije je nastavio nepropisno voziti pa su policijski službenici započeli postupak zaustavljanja vozila i vozača u pokretu, zvučnim i svjetlosnim signalima te pomoću tablice ‘Stop policija’.

VEZANE VIJESTI
Krao vrata i kuhinjske aparate

Nakon što se oglušio na policijski signal i dao u bijeg, namjerno je prošao na crveno svjetlo te je zbog gustoće prometa vozio u zabranjenom smjeru. Na raskrižju Aleje Javora i Ulice Breza, policijski službenici su osumnjičenog vozača sustigli i na siguran način zaustavili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here