ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Šest novoboljelih od koronavirusa

Do sada je ukupno zaraženih 164, izlječeno je 125 osoba, a četiri su preminule

45

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do srijede, 1. srpnja do 11 sati evidentirane su 164 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o šest osoba više. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima osam ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

VEZANE VIJESTI
SirCro fest

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer – po dva nova slučaja u ispostavama Velika Gorica i Jastrebarsko te po jedan novi slučaj u ispostavi Zaprešić i Svetoj Nedelji

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

VEZANE VIJESTI
Zagrebačka županija daje 1000 kuna za svako novorođenče

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here