Zagrlimo starije pjesmom online iz Petrinje

Nastupit će Ženski vokalni ansambl „Petrus“ te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje

430
Foto: J.A.

Drugi u nizu koncerata „Zagrlimo starije pjesmom“ održat će se u subotu, 7. studenoga u crkvi sv. Lovre u Petrinji s početkom u 17.15 sati.

Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine posvećene djedovima i bakama u Sisačkoj biskupiji, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život. Za djedove i bake te sve umirovljenike ove subote nastupit će Vokalni ansambl „Petrusice“ te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje. Prijenos uživo bit će dostupan putem Facebooka stranica i Youtube kanala Sisačke biskupije, kao i na valovima Hrvatskog katoličkog radija.

U organizaciji sudjeluje povjerenstvo pastoral braka i obitelji, povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

“Molimo mlade kao i sve vlasnike domova umirovljenika i udomiteljstava da omoguće svojim djedovima i bakama te korisnicima praćenje tog događaja putem dostupnih multimedijalnih uređaja”, poručuju iz Sisačke biskupije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime