ZAHVALA ZA PROSLAVU SV. JAKOVA U MOŠĆENICI

463

Poruka petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića povodom proslavljenog blagdana sv. Jakova:

“Jučer smo proslavili dan našeg mjesta i sv. Jakova , nebeskog zaštitnika Mošćenice, uz bogat program i odličnu organizaciju. Još jednom smo se prisjetili naše prošlosti i odali počast svima koji su dali žrtvu za naše mjesto i Lijepu našu. Zahvaljujem našem župniku vlč. Josipu Karasu, trajnom đakonu i dušebrižniku hrvatskih branitelja Vjekoslavu Uvaliću te drugim crkvenim velikodostojnicima na sudjelovanju i angažmanu u organizaciji proslave.
Velika zahvala udrugama hrvatskih branitelja i svim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, vatrogascima, udrugama mladih. Zahvala HKUD Mošćenica, posebno djeci, koji su pokazali što su naučili od svojih starijih i da Mošćenica brine o čuvanju svoje bogate tradicije i kulturne baštine. Zahvaljujem gospodinu Borisu Saviću na izložbi fotografija iz Domovinskog rata. Svima koji su svojim sudjelovanjem i angažmanom još jednom pokazali i dokazali koliko vole i poštuju Mošćenicu, njezinu kulturu, tradiciju i običaje, zahvaljujem od srca!
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u vjerskom, političkom,kulturnom, zabavnom i sportskom dijelu programa. Zahvaljujem i medijima na interesu i podršci da javnosti prenesemo bogatstvo sadržaja i odličnu atmosferu sv. Jakova u Mošćenici! I naravno , zahvala brojnim posjetiteljima bez kojih ne bi bilo prekrasne slavljeničke atmosfere. Veliko hvala svima!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here