VIDEO – Offroad natjecanje 16. Croatia Trophy u Topuskom

845

Već devetu godinu za redom Topusko je domaćin natjecanja terenskih vozila Croatia Trophya. Danas je ispred Hotela Top Terme Topusko održan svečani start i otvaranje 16. izdanja ove utrke. Već tradicionalno se krajem travnja i početkom svibnja u šumama i na brdima oko Topuskog održava Croatia Trophy, jedno od najcjenjenijih offroad natjecanja u Europi. Tijekom devet dana trajanja, ljubiteljima offroada se u njihovim terencima na četiri kotača pruža nezaboravna doza adrenalinske vožnje kroz brdovite, šumske terene i uz obilje nezaobilaznog blata. Ovogodišnji 16. Croatia Trophy u Topusko je doveo 55 posada iz 16 zemalja, rekao je jedan od organizatora Anđelko Cvek pojasnivši zašto se već devetu godinu iznova vraćaju u Topusko…

VEZANE VIJESTI
Berbom jabuka započela manifestacija "Jabuka crvenika"

TON

Da jedan ovakav događaj pridonosi promociji Topuskog, ali i Sisačko-moslavačke županije potvrdio je i župan Ivo Žinić koji je i ove godine nazočio startu utrke i svečanom otvorenju 19. Croatia Trophya….

TON 

Župan Žinić se nada kako će se utrka i dogodine, deseti put za redom, vratiti u Topusko i Sisačko-moslavačku županiju. Na ovom iznimno zahtjevnom natjecanju svaki je dolazak do cilja pobjeda. Izvlačenja iz glibova vitlom, pucanja dijelova pogona i ovjesa, kasnonoćni povratci u kamp, normalna su stvar na Croatia Trophyju. Užitak sudjelovanja na ovom jedinstvenom natjecanju i druženje, ipak su jači od svih nedaća koje ih snađu, poručuju složno sudionici 16. Croatia Trophya u Topuskom.

VEZANE VIJESTI
Žinić demantirao spekulacije o blokadi sisačke bolnice

Foto: Facebook Croatia Trophy

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here