Natjecanja oklopno-mehaniziranih i tenkovskih posada

Natjecanja povodom Dana roda oklopništva

122
Foto:OSRH/ J.Cindrić, D. Varošanec

Od 28. do 30. rujna posade i desetine pokazale su sve potrebne vještine i specijalistička znanja koja su u potpori provedbe misije postrojbe.

Foto:OSRH/ J.Cindrić, D. Varošanec

Najbolja posada u 2. oklopnoj mehaniziranoj bojni “Pume” bila je posada iz 3. oklopno-mehanizirane satnije, kojom je zapovijedao desetnik Stjepan Novoselec. Drugo mjesto osvojila je posada poručnika Erika Bajsa iz 3. oklopno-mehanizirane satnije, a treće mjesto pripalo je posadi iz 1. oklopno-mehanizirane satnije, koju je vodio skupnik Daniel Poljak.

Foto:OSRH/ J.Cindrić, D. Varošanec

Najbolja desetina u 1. oklopno-mehaniziranoj bojni “Sokolovi” bila je 2. desetina, 4. oklopno-mehanizirane satnije, kojom zapovijeda poručnik Andrej Penezić. Drugo mjesto osvojila je 2. desetina 2. oklopno-mehanizirane satnije desetnika Valentina Pilića, a treće mjesto pripalo je 2. desetini 3. oklopno-mehanizirane satnije, koju je vodio narednik Danijel Gelo.

Foto:OSRH/ J.Cindrić, D. Varošanec

Najbolja tenkovska posada Tenkovske bojne “Kune” je posada iz 1. tenkovske satnije, kojom zapovijeda poručnik Tin Abaza. Drugo mjesto osvojila je posada 5. tenkovske satnije natporučnika Krune Boroza, a treće mjesto osvojila je posada iz 4. tenkovske satnije, koju je vodio poručnik Antonio Štenc.

Foto:OSRH/ J.Cindrić, D. Varošanec

Na natjecanjima su prisustvovali načelnik stožera i zamjenik zapovjednika GOMBR-e brigadir Davor Josip Babić te prvi dočasnik GOMBR-e časnički namjesnik Mladen Stanković koji su čestitali pobjednicima na njihovom uspjehu i izrazili zadovoljstvo pokazanim.

 

Izvor: MORH

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime