Playboy je proglasio svoju prvu odjevenu zečicu godine u skladu s novom uredničkom politikom slavnog časopisa u kojem više nema mjesta za potpuno obnažene žene.

Zečica za 2015. godinu je manekenka i glumica Eugena Washington (31) iz Kalifornije. Ona će dobiti 100.000 dolara i naslovnicu posebnog izdanja časopisa u lipnju.

“Svijet se mijenja. Nadam se da će ovo donijeti drugačiji pogled na Playboy i novo čitateljstvo”, rekla je Washington.

miss-december-eugena-washington-is-a-total-dime-from-every-possible-angle_1

Ona je tek treća crnkinja izabrana za “playmate of the year” u 57 godina postojanja takvog izbora.

Ona se fotografirala gola za novo izdanje časopisa, ali su joj “osjetljivi” dijelovi tijela prekriveni dlanovima, rukama, namještajem ili posteljinom.

Playboy je u listopadu prošle godine objavio da prestaje objavljivati obnažene fotografije jer je golotinja putem interneta postala svedostupna.

“Ta je bitka završena i dobivena”, objasnio je tada izvršni direktor Scott Flanders. “Danas vas samo klik dijeli od bilo kakvog seksualnog čina koji možete zamisliti. I to besplatno. U ovom trenutku golotinja nema više važnosti”, rekao je.

Tiraža Playboyja, koja je na vrhuncu sedamdesetih godina iznosila sedam milijuna primjeraka, sada iznosi oko 800 tisuća primjeraka i stabilna je.

Izvor: Hina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here