Playboy je proglasio svoju prvu odjevenu zečicu godine u skladu s novom uredničkom politikom slavnog časopisa u kojem više nema mjesta za potpuno obnažene žene.

Zečica za 2015. godinu je manekenka i glumica Eugena Washington (31) iz Kalifornije. Ona će dobiti 100.000 dolara i naslovnicu posebnog izdanja časopisa u lipnju.

“Svijet se mijenja. Nadam se da će ovo donijeti drugačiji pogled na Playboy i novo čitateljstvo”, rekla je Washington.

miss-december-eugena-washington-is-a-total-dime-from-every-possible-angle_1

Ona je tek treća crnkinja izabrana za “playmate of the year” u 57 godina postojanja takvog izbora.

VEZANE VIJESTI
Playboyjeva zečica prodaje svoje grudnjake! Možete li si ga priuštiti?

Ona se fotografirala gola za novo izdanje časopisa, ali su joj “osjetljivi” dijelovi tijela prekriveni dlanovima, rukama, namještajem ili posteljinom.

Playboy je u listopadu prošle godine objavio da prestaje objavljivati obnažene fotografije jer je golotinja putem interneta postala svedostupna.

“Ta je bitka završena i dobivena”, objasnio je tada izvršni direktor Scott Flanders. “Danas vas samo klik dijeli od bilo kakvog seksualnog čina koji možete zamisliti. I to besplatno. U ovom trenutku golotinja nema više važnosti”, rekao je.

VEZANE VIJESTI
Playboyjeva zečica prodaje svoje grudnjake! Možete li si ga priuštiti?

Tiraža Playboyja, koja je na vrhuncu sedamdesetih godina iznosila sedam milijuna primjeraka, sada iznosi oko 800 tisuća primjeraka i stabilna je.

Izvor: Hina

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here